NTFS is een geweldig bestandssysteem maar soms is het wat langzaam en dan kost het gewoon snelheid. Met de volgende tweaks gaat het allemaal een stukje sneller.

  • Pc’s laatste 5 jaar niet meer vervangen of bewust gekozen voor MBR?
  • Tenzij je heel groot bent, heeft een bedrijf maar beperkte resources voor software ontwikkeling en onderhoud.
  • In het algemeen kan deze fout uw desktop of laptop onbruikbaar maken en moet u uw computer opnieuw opstarten.
  • De configuratiegegevens van de computer worden door Windows opgeslagen in een database die is ingedeeld in een boomstructuur.
  • Regedit is een standaard uitvoerbaar bestand binnen Windows dat het Register opent.

Vervang het register van Windows niet door het register van een andere versie van Windows of Windows NT. Maak altijd een back-up van het register voordat u hierin wijzigingen aanbrengt.

Dcom Distributedcom Foutmeldingen Windows 10 Machines

Die belangrijke Linux bug is al lang opgelost en ge-patcht. Eens kijken of dat Microsoft ook zo snel lukt. Overigens is het leuk dat wachtwoorden gehasht zijn, maar met die hash kun je je vaak al aanmelden op andere systemen in het netwerk via Pass-the-Hash techniek.

Gebruik De Itv App CANON dll Via Chromecast Of Airplay

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies de optie Taakbeheer uit het geopende menu. Windows 10 kan veel zelf, maar zeker niet alles.

Zodra het herstelpunt is gemaakt, starten we de verschillende netwerkgerelateerde analyses. Zoals we al zeiden, raden we u aan om uw router opnieuw op te starten voordat u deze volledige tutorial start. Schakel het uit en weer in en controleer of uw verbinding weer normaal is. We laten u dit voorbeeld achter om een ​​router te resetten die voor uw model kan worden gebruikt. Windows 10 gaat gebruikers inzicht gegeven in foutrapportages die naar Microsoft zijn of worden verstuurd.

Selecteer vervolgens de tegel Problemen oplossen, tegel Geavanceerde opties, tegel Systeemherstel en selecteer het terug te zetten herstelpunt. Is systeemherstel vastgelopen met foutcode 0XC000021a, schakel dan de driver signatures uit. Windows houdt in de Logboeken bij wat het besturingssysteem de moeite van het vermelden waard vindt. Behalve zware systeemfouten of abnormale reboots komen hier ook veel andere zaken in terug. Denk aan onjuist geconfigureerde netwerkverbindingen, Windows- updates die wel of niet geïnstalleerd zijn, gestarte services en het opstarten en afsluiten van Windows. Veruit de meeste events die Windows registreert zijn puur informatief en hooguit interessant voor statistische doeleinden of debuggende developers.