Håper dette gir fordel ved at det fungerer litt som lydisolasjon på samme måte som asfaltmattene. Har jo tatt ut rundt 30kg med asfaltmatte, og sikkert 10-15kg med original understellsmasse.

  • Med vårt skybaserte omdømmesystem og system som finner unødvendige programmer, slipper du å gjette hvilke programmer du ikke trenger lenger.
  • Viser blant annet forskjellige typer filer som finnes på harddisken.
  • Enn det andre, om du ikke forsøker og sammenligner selv.
  • For å forhåndskonfigurere foreldrekontroller for brukerkontoer som ennå ikke er opprettet eller brukt, må du angi følgende verdier.

Det er jo ingen grunn til å finne opp hjulet en gang til Slektsprogrammenes ytelse vil derfor også variere med når database programmene oppdateres. En test som en gjør idag, gjeller kanskje ikke neste uke. Her er en oversikt over anbefalte programmer som hjelper deg å rense din Windows-PC for datasøppel som har hopet seg opp. Slikt datasøppel gjør blant annet at PCen blir tregere, sløser med lagringsplassen etc. I og med at det er første gang du kjører programmet blir du nå spurt om du har lyst til regelmessig å sjekke om det finnes oppdaterte versjoner på Internett. La det stå merket av på Check for updates once a day og klikk OK. Personlig har jeg gitt de en sekundær epostadresse jeg bruker typisk til slike ting, og har hørt lite (eller ingenting?) fra de.

Få Mer Ut Av Startmenyen I Windows 10

Vi har nettopp sett på hvordan du kan bruke Windows’ register for å gjøre Windows 8 til å leve med frem til Windows 10 går inn for landing en gang i løpet av høsten. Registeret er et godt eksempel på hvor godt skjult mange av de tusener på tusener av innstillinger i Windows egentlig er. For å gjøre endringer i databasen bruker du verktøyet Registerredigering, som ligger i Windows. Det er likevel uungåelig at det ikke oppstår feil over tid, for eksempel når et program skal avinstalleres uten at databasen “får beskjed” om det. Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål.

Selv om du har erfaring med å bruke Registry Editor, bør du sikkerhetskopiere registeret først. Hvis du gjør en dplay.dll mangler i Windows 10 feil, kan det føre til problemer med datamaskinen eller hindre Windows fra å starte. Funksjonen Registry Cleaner skanner Windows-registeret ditt og fjerner overflødige eller unødvendige filer.

Løs Pc

Analyserer harddisken i PC-en og viser informasjonen blant annet som kakediagram. Programmet støtter Windows 98, ME, 2000, XP, Vista og Windows 7. Problemet er vanligvis relatert til strømrelaterte årsaker, og oppstår ofte når datamaskinen er slått av, i dvale- eller i hvilemodus. Hvis problemet oppstår etter at du har oppdatert Windows-systemet, avinstaller eller lukk tredjeparts enhetsdrivere, deaktiver systemtjenester og stopp virusskanning.

Tallyho

Microsoft rakk tydeligvis ikke å lappe hullet i månedens pakke med sikkerhetsoppdateringer, som ble utgitt i forrige uke. Selv om Microsoft ikke har påvist aktive angrep, er denne sårbarheten nå offentlig. Microsoft sendte i går ut en ekstraordinær sikkerhetsoppdatering (MS15-078). Kundestøtte for Windows 7 avsluttes i januar 2020, etterfulgt av Windows 8 som stanses i januar 2023. Det er trygt å slette VPN-oppføringer du ikke trenger, men være selvfølgelig veldig forsiktig så du ikke sletter noe annet.